23/03/2015

Externe infosessies: Sociale Verkiezingen 2016 – Wolters Kluwer (Kris De Schutter, Employment Law) (Gent, Mechelen of Hasselt)

Een goede voorbereiding is het halve werk. Met meer dan 70 jaar ervaring in het begeleiden van sociale verkiezingen kunnen ze dat alleen maar bevestigen. Daarom nodigen Wolters Kluwer u graag uit om hun handigste tools te komen ontdekken.

Kris De Schutter zal in die 3 infosessies spreker zijn.
Programma:

1. Probleemloos door de procedure
Hun slimme software gidst u stap voor stap door de procedure. Zij geven u een demonstratie van de software en leggen u precies uit wat de voordelen zijn.

2. E-voting: een goed idee voor dag Y
Al tijdens de sociale verkiezingen van 2012 organiseerde Wolters Kluwer elektronisch stemmen voor zijn klanten. Zij vertellen u graag over hun ervaringen met E-voting, over het plan van aanpak en over de voordelen die het oplevert.

3. Vragen over de sociale verkiezingen? Experts geven antwoord
Geef bij uw inschrijving uw vragen mee. U krijgt gegarandeerd een antwoord tijdens de infosessies.

4. Toelichting bij de formules BUDGET, ECONOMY, BUSINESS en FIRST CLASS
Vliegt u graag zonder turbulentie naar dag Y van uw verkiezingen? Zij helpen u bij de keuze van de juiste formule, op maat van uw organisatie of bedrijf.

De infosessies gaan door in Mechelen, Hasselt en Gent op 19, 20 en 23 maart 2015. Vooraf inschrijven is verplicht. Ze houden het aantal plaatsen per sessie bewust beperkt,  zodat er voldoende ruimte is voor uw vragen.  Schrijf u hier in.
Datum en plaats

  • Infosessie in Zwijnaarde op 19 maart – 3Square Village, Rijvisschestraat 124, 9052 Zwijnaarde
  • Infosessie in Mechelen op 20 maart – Wolters Kluwer, Motstraat 30, 2800 Mechelen
  • Infosessie in Hasselt op 23 maart – VOKA, Gouverneur Roppesingel 51, 3500 Hasselt